Publikováno: v sekci: Kryptoměny.

MANA za poslední den vzrostla o více než 15% a drží se na 1.místě mezi 10 TOP kryptoměnami. Aktuální tržní kapitalizace Decentralandu činí 5 miliard dolarů, to z tohoto digitálního aktiva dělá 30.největší kryptoměnu. 

Decentraland (MANA) byl poprvé spuštěn v roce 2017 prostřednictvím nabídky mincí (ICO) v hodnotě 24 milionů dolarů. Decentraland je také token na blockchainu Ethereum, který je možné použít k nákupu pozemků a stoustě dalších položek v Decentraland Metaverse. V Decentralandu se uživatelé mohou věnovat různým aktivitám, jako je například vytváření uměleckých děl, hraní her nebo se účastnit virtuálních večírků. 

Mezi možné katalyzátory, díky kterým cena Decentralandu roste, je oznámení Metaverse party Steva Aokiho Australian Open. Party v metaverzu proběhla minulý víkend a vystoupilo na ní několik umělců. Australian Open se řadí mezi každoroční tenisové turnaje a sledují ho statisíce lidí po celém světě. 

Podle CryptoNewsZ by se cena Decentralandu mohla dostat na 5.10 dolarů. To by v porovnání se současnými cenami znamenalo nárůst o 82 % . CryptoNewsZ dodává, že MANA by tuto cenovou předpověď mohla udržet do té doby, dokud bude přitahovat aktivní komunitu s bezpečnou a zabezpečenou sítí. 

Wallet Investor letošní rok předpověděl cenu 5,04 dolarů, to by znamenalo nárůst ceny o 80 %. 

Wallet Investor dále sdělil, že kryptoměna MANA se v lednu nacházela v extrémně medvědím sentimentu a uvádí, že MANA je perfektní k dlouhodobým investicím. Digitalcoin pro rok 2022 předpověděl cenu 3,89 dolarů, to činí cenový nárůst o 38%. 

PricePrediction předpovídá cenu na letošní rok 3,47 dolarů. Tato předpověď počítá s nárůstem ceny o 24 %. V nejlepším případě by ceny Decentralandu mohly vzrůst na 4,13 dolarů. V nejhorším případě by se cena pohybovala na 3,37 dolarech.