Ahoj,
má někdo pracovní zkušenost u Globtrex.com? Zajišťuje váš portál itrader zasílání CV i do Globtrexu? Sháním totiž práci a na základě vesměs pozitivních referencí bych měl o práci velký zájem. Mám za sebou praxi u Bossy a XTB. Ale nenaplnilo to mé očekávání…
Zdravíme, Jiří,
vyplňte náš formulář + do poznámky přidejte Váš požadavek ohledně toho, že byste měl zájem o práci u Globtrex.com. Odešleme Vaše CV tamějšímu HR oddělení.
Mějte fajn den
Našel jsem inzeráty na jobsu… Vypadá to dobře, ale máte zkušenost, zda je to práce na HPP nebo na ŽL? U inzerátu nebyl telefon a prozatím se mi nikdo z globtrexu neozval.
Lojzo, práce je na HPP, ale myslím, že není problém tam fungovat i se ŽL. Byla jsem na pohovoru, ale nakonec jsem nenastoupila. Nic proti Globtrexu, vše vypadalo fajn a byla jsem rozhodnuta to zkusit. Ale vycestovala jsem do zahraničí…
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
Naše webové stránky používají soubory cookie k vylepšení vašeho procházení a k doručování obsahu přizpůsobeného vašim potřebám. Kliknutím na 'Přijmout vše' souhlasíte s ukládáním cookies.